17 decembrie 2009

Hota e mai bună ca tine

Cine știe de teoria conform căreia hotele absorb numai aburii? În cazul meu, am aflat de teoria asta când făceam omletă și ieșea fum de la tigaie. Se pare că fumul nu este pe lista hotelor, deci faptul că dădusem drumul la hotă nu ar fi făcut nimic ca să îl înlăture.





Deci dacă hota are abilitatea să tragă doar aburi, înseamnă că noi cu nasurile noastre suntem în pierdere, pentru că tragem pe nas și pe gură mai mult fum decât toate hotele din lume. Asta mai înseamnă că hotele nu ar avea probleme nici cu dependențele care ne distrug nouă trupurile: din simplul fapt că o hotă nu trage nimic decât aburi, înseamnă că nu ar putea să se apuce de fumat, ca apoi să treacă la treburi mai serioase, cum e marijuana sau cocaina. Dacă ne mai gândim și că o hotă nu are nici vene prin care să curgă sânge, atunci nu ar putea nici să bage heroină sau ketamină.


Întrebarea e dacă noi avem de pierdut în fața hotelor sau dacă hotele ar trebui să fie toate sinucigașe pentru că nu pot avea plăcerea de a încerca aceste mici neplăceri la care cad pradă oamenii?

Niciun comentariu: