31 iulie 2009

Ah, Lavanda...

Este normal sa ti se intample chestii de-astea?

Inca nu stiu sigur daca nu e farsa de la vreunu din prietenii mei sau daca e chiar pe bune. Ieri seara, cam pe la sfarsitul meciului dintre Steaua si Motherwell, eram pe drum spre casa prietenului meu unde trebuia sa vedem meciul. Abia se simte telefonul vibrand si doar dupa ce il scot din buzunar se si aude tonul de apel. Numar privat.

Port o mica discutie cu o voce feminina ce pare a fi cam de aceeasi varsta cu mine. La inceput o suspectez pe fosta mea prietena, dar imi dau seama ca nu e aceeasi voce. Se pun intrebari si se dau raspunsuri despre numele, varstele si locatiile fiecaruia si apoi inchid telefonul asteptand ca vocea feminina sa imi trimita un mesaj cu numarul ei si sa continuam povestea.

Ajung la casa prietenului meu si ma asez sa vad ultimele minute din meci. Primesc mesaj: "Pe mine ma keama Lavanda am 20 ani 1,75m ochi caprui sunt din Arad tu?" (exact asa mi-a scris, nu cred ca e obisnuita cu punctuatia si diacriticele in SMS-uri).

Raspunsul meu: "Mihaita. 22" Vroiam sa scriu Mihaita-Boss, nume care e bine cunoscut de pe YouTube, dar am apasat din greseala pe Expediere si asa s-a dus.

Aproape imediat, replica ei: "Ai spus ka t keama Alex d unde esti tu? descriete".

N-am mai raspuns. Mi s-a parut ciudat ca stia cum ma cheama, pentru ca nu imi aduceam aminte cand i-am spus cum ma cheama, adica pe bune. Telefonul ramane pus pe modul Silent si primesc 4 apeluri de la ea.

A doua zi, ma roade curiozitatea si ii trimit un mesaj pe la 11: "Spune-mi id-ul tau de messenger sau adresa ta de mail." In 10 minute ma suna si raspund. Nu stie ce e ala ID de messenger si nici nu are calculator. Din nou vorbim aiureli: se prefacea ca nu mai stia ce am vorbit aseara; ma pune sa ma descriu; afla ca sunt din Bucuresti si ca sunt single; propune sa nu mai fiu single si ca va veni ea la mine; propune sa facem sex prin telefon, dar e refuzata; mi se termina bateria de la telefon.

Dupa vreo ora, pentru ca ma uitam la stiri, imi aduc aminte sa dau drumu la telefon, care era la incarcat. Imi daduse un apel imediat dupa ce mi se inchisese telefonul.

N-am mai dat nici eu vreun semn, nici ea nu a mai dat vreun semn. Deocamdata, Lavanda a ramas in Arad si probabil cauta alt abonat Orange cu care sa faca sex prin telefon. Sau nu exista nici o Lavanda si sunt eu un mare fraier. Sau cineva inca rade si acum de mine, pentru ca totul e o farsa. Sau Chuck Norris s-a prefacut ca e o romanca din Arad si m-a fraierit.

In orice caz... Lavanda...
Trimiteți un comentariu