11 ianuarie 2010

Emo, blog, magic...

Times a'changin'!

Mai întâi ne-a dezgustat moda Emo. Abia scăpasem cât de cât de moda Houser, când toată lumea, chiar şi cocalarii, începuseră să se îmbrace şi să asculte stilul de muzică house-minimal-techno-whatever. Vine moda Emo şi mai întâi ne-a deranjat doar pe noi, tinerii, pentru că ni se părea penibil, apoi pe părinţi şi pe restul bătrânilor când au început slabii ăia de minte să se sinucidă. Asta era prin 2008, dar a mai ţinut puţin până în 2009.

2009 - anul care marchează începutul noii mode: Blog. Mii de bloguri s-au lansat în decursul acestui an şi încă se menţine moda şi anul ăsta. Şi ce e un pic ciudat e că vârstele noilor bloggeri variază enorm. De la copii care nu au încă buletin, până la adulţi care au avut buletin mult mai mult timp decât nu au avut, bloggerii s-au înmulţit ca iepurii.

Times a'changin'!

Aproape concomitent cu noua modă de a avea blog, şi-a făcut apariţia moda spice-shop-urilor. Tot felul de halucinogene, înălţătoare şi liniştitoare şi-au găsit loc în plămânii şi nasurile tineretului român, dintr-odată. Cel mai grav, însă, a lovit Magic. Nu numai că în multe alte ţări acest Magic este interzis prin lege, unde Marijuana în schimb este tolerată în cantităţi minore, dar sunt unele zvonuri cum că marii heroinari de dinainte s-au lăsat de injecţii şi sunt acum morţi după Magic. Numai că nu sunt morţi acum. Sunt roboţi.

De ce trebuie să copieze românii tot ce e la modă, în loc să aibă măcar un pic de personalitate şi consistenţă.

Muie românilor, cu mentalitatea voastră de turmă!

Ia ascultaţi şi voi ceva care, la unii, va fi mereu ascultat şi niciodată uitat. Pentru că la acei unii... nu era doar o modă! DDP for life!


2pac - Changes

2 comentarii:

DDP member spunea...

bine zis lupule`

dAImon spunea...

Fleoşc?

I mean - moda în definiţia ei nudă implică şi plăcerea consumului plus plăcerea împărtăşirii. Văd un film la modă nu doar pentru că îmi oferă ceva nespus de interesant, ci şi pentru că a doua zi am ce discuta cu prietenii. Asta NU exclude să văd şi filme bune.

Oricum ominii limitaţi intelectual fac ce pot - caţele în loc de blog stau la bârfă în parcuri şi la lăptărie, o fi mai bine? Distruşii care n-au bani de spice inhalează lac şi vopseluri, îs mai faini că nu-s în trend?

Am I getting through with this? :D